Home / Sms Onay / En Uygun Fiyatlı Sms Onay Sitesi

En Uygun Fiyatlı Sms Onay Sitesi

En Uygun Fiyatlı Sms Onay Siteleri

Sms onay sitesi ne için kullanılır ? Sms onay siteleri kısa süreli bir numarayı kiralayıp o numarayla istediğiniz servisten sms onayı alıp anlık kullanmak için kullanılır.

Sms Onayı Nasıl Yapılır ?

Sms onayı siteye girerek istediğiniz servisi seçip istediğiniz ülkenin fiyatını kontrol ederek ona göre bakiye yüklemesi yapabilir ardından sms onayı yapabilirsiniz.



 

Sms Onayı Neden Gereklidir ?

Sms onayını anlık yapabilmek ve bir servisten yasaklıysanız yararlanmak için kullanabilirsiniz. Ayrıca sms onayı tek yasaklı olduğunuzda değil kendi numaranızı servise vermek istemediğiniz için de kullanabilirsiniz.

 

Sms Onay dan numara aldım bana mı ait oldu ?

Sms onaydan numara aldığınızda numara size ait olmaz numarayı anlık olarak kiralarsınız sağlayıcı olarak asla sizin numaranıza müdahale edemeyiz eğer şikayet vs yemezseniz servisten veya kara listeye alınmadıysanız yıllarca kullanabilirsiniz.


Whatsapp Sms Onayı Nasıl Yapılır ?

İstediğiniz servis olan whatsapp servisini seçin ardından istediğiniz ülkeyi seçip numarayı alın bunu yaparken konum servisleri kapalı olmalıdır farklı ülkede olduğunuz için sms onayı gelmez. Ardından numarayı alan koduna dikkat ederek whatsapp a girin gelen sms onayınız sitemizde numaralarım kısmında görebilirsiniz.

 

Sitenizden Hangi Servislerde Sms Onay Kullanabilirim ?

Whatsapp, telegram, google, tinder, paypal vb. gibi tam liste sitemizde bulunan servislerden sms onayı yapabilirsiniz.

getir sms onayı
getir sms onayı

Sanal Sms Onay

Sanal Sms Onay! Sms ile otomatik numara onaylama işlemleri! Derhal tıkla ve sms onaylama sistemiyle numara tasdik hizmeti almaya başla. Türkiye’nin önder sms onaylama servisi! Sizlere piyasadaki en ucuz fiyatları sunmaya çalışıyoruz. Sms tasdik kodunuz saniyeler arasında ekrana düşer. Rahat ve işlevsel panelimiz ile sizlere hizmet sunuyoruz. Türkiye’nin en iyi mobil onaylama sitesi! En iyi sms onaylama servisi. En ucuz mobil tasdik sitesi. Instagram numara tasdik sitesi. Whatsapp mobil onayını sağlıyoruz ve ucuz sms onaylamaları yapabilirsiniz.

 

About admin

Check Also

İkinci Bir whatsapp Nasıl Açılır ?

İkinci Bir whatsapp Nasıl Açılır ?

İkinci Bir whatsapp Nasıl Açılır ? İkinci bir WhatsApp hesabı açmak için genellikle birkaç farklı …

2 comments

  1. Gerçekten çok uygun fiyatlı bir sms onay sitesi. Hemen sms onayı geliyor.

Bir yanıt yazın