Home / Sms Onayı / Aynı Cihazda İkinci WhatsApp Hesabı Nasıl Kullanılır ?

Aynı Cihazda İkinci WhatsApp Hesabı Nasıl Kullanılır ?

Aynı Cihazda İkinci WhatsApp Hesabı Nasıl Açılır ?

 



Bu yazımızın konuğu, teknoloji çağımızın getirdiği büyük nimetlerden biri olan mesajlaşma uygulamamız WhatsApp. Şu anda bu yazıyı okursanız WhatsApp’ın ne olduğunu ve nasıl kullanıldığını biliyorsunuz demektir. Peki bu yazımızda neden bahsedeceğiz? Bilindiği gibi WhatsApp uygulamasını, her cihazda yalnızca bir telefon numarası üzerinden kullanabilmekteyiz. Diyelim ki kendinize ait bir işiniz var ve müşterilerinizle WhatsApp sms onay üzerinden iletişim kuruyorsunuz. Bunu yaparken de şahsi numaranızı kullanmak istemiyorsunuz ama her iki numaranızla da WhatsApp’ın nimetlerinden faydalanmak istiyorsunuz. O halde yazımızı okumaya devam edin. Çünkü bu yazı tam size göre…

WhatsApp Business

Başlıkta ismini okuduğunuz uygulama, bu iş için biçilmiş kaftan… WhatsApp Business sayesinde müşterilerinizle iletişim kurarken şahsi telefon numaranızı kullanmak zorunda kalmıyor, yaptığınız iş görüşmelerini şahsi telefonunuza aktarabiliyorsunuz. Telefonunuzun işletim sistemi Android ise Play Storeden, iOS ise App Store’den bu uygulamayı indirebilirsiniz. Uygulamayı indirdikten sonra nasıl kullanacağınızı, aşağıdaki görselde yer alan adımları takip ederek öğrenebilirsiniz.

ADIM 1 KAYIT OL

Sanal sms Onay Kayıt
Sanal sms Onay Kayıt OL 

ADIM 2 GİRİŞ YAP

sanal sms onay giriş yap
sanal sms onay Giriş yap

ADIM 3 iSTEDİĞİNİZ YÖNTEMLE BAKİYE EKLEYİN (kredi kartı,papara,banka kartı,bitcoin)

istediğiniz yöntemle bakiye ekleyin
istediğiniz yöntemle bakiye ekleyin sanal numara onay

ADIM 4 WHATSAPP BUTONUNA BASINIZ

Anasayfadan Whatsapp butonuna basınız
Anasayfadan numara onayı için Whatsapp butonuna basınız

ADIM 5 İSTEDİĞİNİZ ÜLKEYE VE BAKİYENİZE GÖRE NUMARAYI SEÇİP 2.WHATSAPPINIZI AÇABİLİRSİNİZ.

whatsapp numara onay
whatsapp numara onay

 

WhatsApp Numara Hizmetimiz

 


Diyelim ki iş görüşmelerinizde şahsi telefon numaranız dışında farklı bir numara kullanmak istiyorsunuz ancak WhatsApp Business’te kullanabileceğiniz farklı bir telefon numarasına sahip değilsiniz. İşte tam da bu noktada biz devreye giriyoruz. Sizin de tahmin edeceğiniz gibi söz konusu telefon numarası almak olunca güvenilir bir site bulmak kolay olmayabiliyor. sanalsmsonay.com olarak bu konuda, güven içinde kullanabileceğiniz, kalitesinden memnun kalacağınız, hem de cebinizi yakmayacak profesyonel hizmeti sunmaktayız. WhatsApp Business’te kullanmanız için size takdim edeceğimiz, güvenilir WhatsApp Numara Hizmetimizle bu konuda daima yanınızdayız. Bizden alacağınız kaliteli ve güvenilir hizmet ile siz de iş görüşmelerinizde kullanacağınız bir telefon numarasına çok uygun bir fiyata sahip olabilirsiniz. WhatsApp Numara Onay Hizmetimizden nasıl numara edineceğinizi, bakiyenize nasıl yükleme yapabileceğinizi aşağıdaki görsellerden öğrenebilirsiniz.

About admin

Check Also

İkinci Bir whatsapp Nasıl Açılır ?

İkinci Bir whatsapp Nasıl Açılır ?

İkinci Bir whatsapp Nasıl Açılır ? İkinci bir WhatsApp hesabı açmak için genellikle birkaç farklı …

Bir yanıt yazın